Војна установа Моровић

3.jpg

Ресторан "Карађорђево" у Карађорђеву

У Карађорђеву, недалеко од Бачке Паланке, налази се ресторан "Карађорђево" намењен организованим групама - семинари, прославе, радионице, школе у природи, team building... Контактирајте нас! 022 736 026
BUNGALOVI 12.JPG

Савршено место за одмор

Војна установа "Моровић" је савршено место за Ваш одмор. Мир и тишина, цвркут птица, непрегледна шума славонског храста... пуно је разлога да нас посетите.
brek PIKNIK.JPG

Зашто доћи у војну установу Моровић

Неко је рекао да је село место где људи уживају у миру, тишини, лепој природи, ... Код нас је мирније и тише, а природа је као из бајке.
kosuta SALA 3.JPG

Лепоте војне установе "Моровић"

Прелепи тренуци у угодној атмосфери. Ресторан Кошута са својим идиличним амбијентом и специјалитетима од дивљачи је надалеко познат.
SRNA 2.JPG

Викенд у војној установи „Моровић“

Викенд у војној установи „Моровић“ за ПВЛ и војне службенике

   

Добро дошли у вилу „Кошута"

 

На травњаку усред храстове шуме угњездила се вила „Кошута" аутентичног изгледа.

 

На само 2 км од државне границе са Р Хрватском, у непосредној близини ауто-пута, пред Вама ће пући поглед на бајковити призор пространог травњака у загрљају столетне храстове шуме у чијем средишту се налази вила „Кошута" са својом понудом  апсолутног опуштања.

 

Вила „Кошута" је изграђена у ловачком стилу 1963. године, а комплетно је реновирана 2005. године.

 

Током више од пола века, вила „Кошута" је угостила бројне посетиоце, међу којима је било и познатих личности које се стално враћају нашој вили. Неки од њих су Здравко Чолић, Бајага, Слободан Боба Живојиновић и Лепа Брена и многи други.

 

          У вили се налази ресторан капацитета 90 места и идеалан је како за појединачне посете, тако и за организоване групе и све врсте прослава.

 

Ресторан поседује и терасу на којој родитељи могу на миру ручати или попити пиће док се деца слободно играју на травњаку.

  

          

Смештај у вили Кошута се реализује у двокреветним и трокреветним собама, као и у пет бунгалова.

 

Све собе су опремљене удобним намештајем и садрже ТВ и телефонске апарате, ИПТВ са преко 40 канала, Wi-fi, клима уређаје,фрижидере.

 

                

 Бунгалови се састоје од дневне собе, трпезарије са мини кухињом, терасе, купатила, ходника и две спаваће собе на спрату. Кухиње су опремљене посуђем. Сваки бунгалов има сопрствени паркинг.

        

 Цене смештаја у собама виле „Кошута" и бунгаловима су врло приступачне и повољне.

У цене је урачунат ПДВ.

 

У цене нису урачунати боравишна такса у износу од 90,00 дневно по особи и осигурање у износу од 16,00 дневно по особи.

 

Деца старости до 10 година имају попуст од 30% уколико користе посебан лежај и посебан оброк, и 70% уколико користе заједнички лежај и оброк са родитељем.

 

Плаћање је могуће на три месечне рате чековима или административном забраном која се мора оверена приложити при уласку у собе.

 

Вила „Кошута" прихвата следеће дебитне и кредитне картице:

Dina card, Maestro, Master card, Visa, Diners Club International i American Express

 

 

 

 

A+ A-

Претрага

Временска прогноза


TripAdvisor

Пратите нас

Добро дошли...