Војна установа Моровић

3.jpg

Ресторан "Карађорђево" у Карађорђеву

У Карађорђеву, недалеко од Бачке Паланке, налази се ресторан "Карађорђево" намењен организованим групама - семинари, прославе, радионице, школе у природи, team building... Контактирајте нас! 022 736 026
BUNGALOVI 12.JPG

Савршено место за одмор

Војна установа "Моровић" је савршено место за Ваш одмор. Мир и тишина, цвркут птица, непрегледна шума славонског храста... пуно је разлога да нас посетите.
brek PIKNIK.JPG

Зашто доћи у војну установу Моровић

Неко је рекао да је село место где људи уживају у миру, тишини, лепој природи, ... Код нас је мирније и тише, а природа је као из бајке.
kosuta SALA 3.JPG

Лепоте војне установе "Моровић"

Прелепи тренуци у угодној атмосфери. Ресторан Кошута са својим идиличним амбијентом и специјалитетима од дивљачи је надалеко познат.
SRNA 2.JPG

Викенд у војној установи „Моровић“

Викенд у војној установи „Моровић“ за ПВЛ и војне службенике

 Туристима који се одлуче за Карађорђево нуди се веома атрактиван туристички програм, почев од лова и риболова, преко јахања коња нонијус расе, па све до вожње фијакером или саоницама кроз ловиште, чамцем кроз прелепе рукавце Дунава и Специјални резерват природе „Карађорђево".

Све ово на јединствен начин употпуњује смештајно-угоститељски објекат - Ловачка кућа „Дијана".

Гостима се нуде специјалитети од дивљачи и рибе, а по њиховој жељи могу их забављати познати тамбурашки оркестри из овог дела Бачке.

 

               

 

A+ A-

Претрага

Временска прогноза


TripAdvisor

Пратите нас

Добро дошли...