Војна установа Моровић

3.jpg

Ресторан "Карађорђево" у Карађорђеву

У Карађорђеву, недалеко од Бачке Паланке, налази се ресторан "Карађорђево" намењен организованим групама - семинари, прославе, радионице, школе у природи, team building... Контактирајте нас! 022 736 026
BUNGALOVI 12.JPG

Савршено место за одмор

Војна установа "Моровић" је савршено место за Ваш одмор. Мир и тишина, цвркут птица, непрегледна шума славонског храста... пуно је разлога да нас посетите.
brek PIKNIK.JPG

Зашто доћи у војну установу Моровић

Неко је рекао да је село место где људи уживају у миру, тишини, лепој природи, ... Код нас је мирније и тише, а природа је као из бајке.
kosuta SALA 3.JPG

Лепоте војне установе "Моровић"

Прелепи тренуци у угодној атмосфери. Ресторан Кошута са својим идиличним амбијентом и специјалитетима од дивљачи је надалеко познат.
SRNA 2.JPG

Викенд у војној установи „Моровић“

Викенд у војној установи „Моровић“ за ПВЛ и војне службенике

Ресторан "Карађорђево" се налази у истоименом месту Карађорђеву на само неколико километара од Бачке Паланке. Ова област је позната по својој природи, лову и риболову, ергели и ресторану "Карађорђево" који је сада потпуно реновиран.

               

 

 

 

Ресторан, у жељи да живи и траје, полако враћа свој некадашњи сјај. Окружење ресторана је пуно зеленила, цвећа и прелепе природе. Уз обилазак ергеле која брине о коњима липицанске, арапске, енглеске пунокрвне и нонијус расе, дечијег игралишта, хиподрома и музеја, употпуните свој доживљај посетом ресторану и уживањем у специјалитетима од дивљачи или клаичном менију.

 

 

Ресторан "Карађорђево" у Карађорђеву нуди ноћење са доручком или пун пансион за организоване групе. Поседује пространу терасу у парку пуном зеленила где се може предахнути уз кафу и пиће.

          

 

 

 

Капацитет ресторана је 60 гостију у малој и 300 гостију у великој сали.

У ресторану "Карађорђево" се могу организовати се све врсте приватних прослава, пословних и научних скупова, рекреативне наставе, екскурзије, излети, припреме спортиста, појединачне посете, team building....

 

Ресторан ради само за организоване групе . Све информације на телефон број 022 736-026.

 

 

 

A+ A-

Претрага

Временска прогноза


TripAdvisor

Пратите нас

Добро дошли...