Војна установа Моровић

3.jpg

Ресторан "Карађорђево" у Карађорђеву

У Карађорђеву, недалеко од Бачке Паланке, налази се ресторан "Карађорђево" намењен организованим групама - семинари, прославе, радионице, школе у природи, team building... Контактирајте нас! 022 736 026
BUNGALOVI 12.JPG

Савршено место за одмор

Војна установа "Моровић" је савршено место за Ваш одмор. Мир и тишина, цвркут птица, непрегледна шума славонског храста... пуно је разлога да нас посетите.
brek PIKNIK.JPG

Зашто доћи у војну установу Моровић

Неко је рекао да је село место где људи уживају у миру, тишини, лепој природи, ... Код нас је мирније и тише, а природа је као из бајке.
kosuta SALA 3.JPG

Лепоте војне установе "Моровић"

Прелепи тренуци у угодној атмосфери. Ресторан Кошута са својим идиличним амбијентом и специјалитетима од дивљачи је надалеко познат.
SRNA 2.JPG

Викенд у војној установи „Моровић“

Викенд у војној установи „Моровић“ за ПВЛ и војне службенике

Недалеко од ауто-пута Београд-Загреб, 2,5 км од граничног прелаза Батровци, у срцу столетне храстове шуме дочекаће Вас мир и тишина, оаза зеленила - војна установа „Моровић" са две аутентичне виле "Срна" и "Кошута".

 

Вила „Кошута“ има лепо уређене апартмане и двокреветне собе, ресторан. У ресторану виле "Кошута" можете пробати специјалитете од дивљачи, а уколико Вас не опије ваздух и издржите до касних сати, из потаје можете посматрати јелене који посећују хранилишта постављена у непосредној близини виле Кошута.

У вили „Кошута“ се могу организовати све врсте забава, славља и пословних састанака,. 

Посебан ексклузивитет предствља вила „Срна“ која је резиденцијални објекат грађен за бившег председника Тита, са билијар салом, два луксузна апартмана и две двокреветне собе, великом салом са камином, кухињом и трпезаријом.

Амбијент је оплемењен вредним ловачким трофејима из богатог моровићког ловишта.

Бунгалови су изграђени у ловачком стилу и сваки је опремљен са две спаваће собе, дневним боравком, мини кухињом са трпезаријом, купатилом и терасом. Сваки бунгалов има своје паркинг место.

Летњиковац је капацитета 25 особа и издаје се са комплетном опремом за ручавање, има фрижидер и воду, као и печењару са роштиљем.

 

На травнатим површинама око угоститељских објеката су постављени голови за велики и мали фудбал, као и дечије игралиште. Око објеката су изграђене кружне стазе које су погодне за разне видове рекреације.

 

 


 

A+ A-

Претрага

Временска прогноза


TripAdvisor

Пратите нас

Добро дошли...