Војна установа Моровић

 Пробирљивом туристичком тржишту Карађорђево пружа веома атрактиван туристички програм, почев од лова и риболова, преко јахања па све до вожње фијакером и саоницама кроз ловиште, чамцем кроз прелепе рукавце Дунава. Све ово на изузетан начин употпуњују смештајно-угоститељски објекти: Ловачка кућа "Дијана", ресторан са бунгаловима "Врањак" и ресторан „Карађорђево“.
Гостима се нуде специјалитети од дивљачи, а по жељи овде их могу забављати познати тамбурашки оркестри из овог дела Бачке.

Туристички садржаји "Карађорђева" не своде се искључиво на лов, већ је туристички производ проширен и на спортски риболов, фото сафари, вожња фијакером кроз ловиште, као и чамцем рукавцима Дунава.
У склопу угоститељско туристичке побуде налазе се и Специјални резерват природе „Карађорђево“ који обухвата 4184,24 ha. Режим заштите првог степена успостављен је на 130,48 ha, другог степена на1649,52 ha, док се у режиму заштите трећег степена налази 2404,24 ha.
Ергела „Карађорђево“ је посебан детаљ понуде. Својим парком и великим бројем коња липицанерске расе, нонијус расе и енглеске пунокрвне расе,као и симпатичним понијима пружају могућност јахања, обиласка музеја ергеле и омогућују деци да уживају у сигурном окружењу препуном зеленила.

 

A+ A-

Претрага

Временска прогноза


TripAdvisor

Пратите нас

Добро дошли...