Војна установа Моровић

  

Угоститељство у Моровићу се реализује у вилама „Срна“ и „Кошута“, пет бунгалова и летњиковцу.
Вила „Кошута“ има лепо уређене апартмане и двокреветне собе, ресторан са ловачким специјалитетима и добром услугом. У вили „Кошута“ се могу организовати све врсте забава, славља и пословних састанака, као што су свадбена весеља, испраћаји, матурске вечери, пословни ручкови, семинари, конгреси и team building. 
Посебан ексклузивитет предствља вила „Срна“ која је резиденцијални објекат грађен за бившег председника Тита, са билијар салом, два луксузна апартмана и две двокреветне собе, великом салом са камином, кухињом и трпезаријом. Амбијент је оплемењен вредним ловачким трофејима из богатог моровићког ловишта.
Бунгалови су изграђениу ловачком стилу са две спаваће собе, дневним боравком, мини кухињом са трпезаријом, купатилом и терасом. Сваки бунгалов има своје паркинг место.
Летњиковац је капацитета 25 особа и издаје се са комплетном опремом за ручавање, има фрижидер и воду, као и печењару са роштиљем.
На травнатим површинама око угоститељских објеката су постављени голови за велики и мали фудбал, као и дечије игралиште. Око објеката су изграђене кружне стазе које су погодне за разне видове рекреације.

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Временска прогноза


TripAdvisor

Пратите нас

Добро дошли...